vineri, 12 ianuarie 2018

Cateva motive pentru care nu ar trebuie sa folosesti extensii de par

Extensiile de par au prins amploare in intreaga lume ,si se intampla sa ai momente foarte jenante in care nu iti doresti sa mai iesi din casa cateva luni intregi, asa ca ar trebui sa ai grija!


Desi te satiface acest lucru pentru ca in cateva momente poti avea un par extraordinar,dar am cateva motive bine intemeiate care te-ar interesa inainte sa faci acest pas.

1. Distrugerea parului
Paqrul tau il poti distruge foarte usor cu ajutorul extensiilor de par,ce fac acestea? Ele iti despica firele de par si iti spulg suvitele pe care le ai din parul natural ,iar asta duce la chelie ,adica nu prea ai par dar vrei sa iti pui suvite si dupa cateva luni o sa iti cada si parul natural .
Dupa ce ai sa faci ? Trebuie sa te gandesti de doua ori inainte sa faci acest pas!

2. Te limiteaza la acelas look
Exista posibilitate sa nu va schimbati de loc cam tot la fel o sa aratati doar ce o sa va lungeasca parul ,doar de asta va ajuta in rest nu aveti alte avantaje!

3. Riscati sa nu aratati bine
Parul lung nu se potriveste oricarei persoane , in primul rand sunt foarte scumpe si poti da grei sa nu iti placa,sunt foarte multe cazuri care au dat gresi ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Alege cu atentie produsele pentru epilat

Produse epilare pe care trebuie sa le ai Vara se apropie cu pasi repezi, iar tu iti doresti sa arati in orice moment impecabila. Epilare...