luni, 15 ianuarie 2018

Un machiaj de seara foarte reusit, te face foarte frumoasa intr-un mod simplu si rapid

UN MACHIAJ DE SEARA REUSIT SI FOARTE FRUMOS.

   Machiajul este una dintre cele mai bune metode din lume sa te faci speciala, si foarte frumoasa, iar cam toate femeile apreciaza si pune in scop acest lucru, adica cam 93% din populatie se machiaza, dintre fete/femei pentru a-si pune in evidenta trasaturile ei de frumoasa si de speciala fata ce este ea.

Un tip foarte populat este machiajul de seara, pentru care femeile/domnisoarele etc, au nevoie pentru evenimentele pretentioase sau mai stiu eu ce, pentru cuplul perfect etc.
Bine mai exista si metoda de a apela la un make-up artist foarte cunoscut, care te poate ajuta in cam toate felurile, dar aici trebuie sa ai si niste bani, o stare financiara buna.
Daca iti place foarte mult sa machiezi si esti foarte pasionata de acest lucru, sau ai urmat niste cursuri care chiar te-au ajutat, poti sa-ti creezi singura make-up'ul de seara, si sa te faci o frumusete de fata asa cum vrei tu. Vei avea foarte mare nevoie de o crema hidratanta, fond de ten, o pudra, creion si  niste farduri de ochi/sprancene, ceea ce-ti trebuie. Pasii care-ti trebuie tie pentru un machiaj splendid de seara sunt:


     ↙↘↗ - Cuarata-ti tenul foarte bine, te poti ajuta de un gel sau altceva, ce crezi tu ca e bine.
             
 - Acum iti poti aplica foarte usor umpic de crema hidratanta si maseaza mai mult timp.
             
- Poti aplica acum fond-ul de ten, trebuie sa fi foarte atenta in asa fel incat sa nu ramana pete care se vad foarte urat.
             
 - Acum e randul pudrei sa-si faca efectul, pui putina pudra cu ajutorul unei pensulici micute.
              
- Iti poti aranja usor sprancenele cu ceea ce vrei tu, cu ceva simplu, dupa iti conturezi sprancenele cu un creion, dar trebuie sa ai grija ca nuanta sprancenelor tale sa fie perfect cu culoarea parului sau o culoare similara.
              
 - Continua frumos cu machiajul ochilor tai, aplica ceva pe suprafata pleoapei apoi o culoare inchisa pe exteriorul ochilor, cu o pensula te vei ajuta sa-ti faci machiajul perfect pentru tine, ai grija sa dai un contur foarte usor ochilor.
               
- Aplica un blush si pune-l uniform, asa cum faceti voi fetele mereu.
                
- Contureaza-ti buzele cu o culoare mai inchisa decat buzele, apoi il poti pune cu o pensula uniforma astfel incat care da un efect la buze.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Alege cu atentie produsele pentru epilat

Produse epilare pe care trebuie sa le ai Vara se apropie cu pasi repezi, iar tu iti doresti sa arati in orice moment impecabila. Epilare...