marți, 16 ianuarie 2018

De la ce varsta este bine sa te machiezi si sa incepi sa te faci mai frumoasa.

Oare de la ce varste este bine sa te machiezi?... Hai sa vedem!

       Unii oameni zic ca nu conteaza la ce varsta te vei apuca sa te machiezi, oricum fetele din ziua de azi incep de la o varsta destul de mica sa se machieze, nu este nici rau nici bine pentru unele fete din simplul fapt ca multi dermatologi, zic ca la unele fete cu o varsta destul de mica cum ar fi 13-14 ani, din cauza fardurilor si ceea ce pun pe fata, devin foarte mature din cauza acelor produse, si la 14 ani arata la fata ca unele de 17 ani, si nu cred ca este bine sa-ti strici un ten de la o varsta asa mica.

Multi dermatologi zic ca varsta foarte buna pentru care trebuie sa te machiezi ar fi 16-17 ani, intre acesti ani, pentru ca atunci este o varsta la care te dezvolti si te maturizezi in acelasi timp, este o varsta perfecta pentru a incepe un masaj destul de bine pus la punct, incearca sa nu te strici din prima zi pentru ca nu este bine, daca ai o stare financiara mai bunicica, incearca sa stai o saptamana pe la make-up'uri, pentru ca acolo intr-o saptamana inveti foarte multe si tot ceea ce inveti acasa in 3-4 luni singura pe net sau altundeva, inveti acolo intr-o saptamana, si crede-ma ca te va ajuta extreme de mult ajutorul acelor oameni.

In plus acei oameni te vor machia zilnic acolo, doar sa vezi cum ar trebui sa te faci tu acel machiaj si cum ar trebui sa-ti iasa. Ajutorul acelor oameni este ca te vor ajuta sa intelegi multe chestii pe care nimeni nu ti le va zice pentru ca nu multi stiu acele lucruri. Daca iubesti machiajul inseamna ca esti si pasionata de aceasta chestie, poti urma niste cursuri astfel incat te ajuta sa ajungi undeva daca vrei, sau o cariera mult mai buna.

Uitati aici niste sfaturi care te pot ajuta.

http://petreblog.ro/cum-trebuie-sa-te-machezi-ca-sa-ai-un-ten-care-atrage-atentia-celor-din-jurul-tau/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Alege cu atentie produsele pentru epilat

Produse epilare pe care trebuie sa le ai Vara se apropie cu pasi repezi, iar tu iti doresti sa arati in orice moment impecabila. Epilare...