miercuri, 17 ianuarie 2018

Cum sa iti faci un machiaj de zi simplu, acest machiaj se poate face in maxim 30 min, iti poti face un make-up foarte simplu.

CUM SA ITI FACI UN MACHIAJ DE ZI NORMAL INTR-UN SCURT FOARTE SIMPLU.
ITI POTI DEVENI MAKE-UP SINGUR.

    Cum sa-ti faci un machiaj de zi, stim toata lumea ca fetele adora machiajele si ca sunt la propriu inebunite dupa acele machiaje, stim toti ca fetele adora machiajele si ca ar da totul pentru machiaje.  
    Foarte multe fete se machiaza de la o varsta foarte mica, fetele care incep sa se machieze de la o varsta de 13-14 ani o sa se faca foarte mature, pentru ca acele machiaje contin niste substante pentru a te arata mai matura, d-asta fetele de 15 16 ani arata foarte bine când sunt machiate, pentru ca acele machiaje doar te fac sa arati foarte matura si serioasa. Machiajele din ziua de azi nu trebuie folosite in exces pentru ca te pot strica la fata, mai ales daca ai cosuri ceva iti pot aparea mai multe daca nu te consulti cu un dermatolog sau altceva. In concluzie o sa va arat un machiaj foarte simplu pe care foarte multe fete il folosesc.

   1. Primul pas ar fi sa iti cureti usor usor tenul cu un lichid, dupa ce ti-ai curatat tenul cu ceea ce ai folosit tu, iti poti pune pe fata fondul de ten, astfel incat sa nu ramana nicio pata de alta culoare, ai grija sa nu ramana urme pe fata de la fondul de ten, adica sa nu dai intr-un loc cu mai mult si in alt loc cu mai putin pentru ca se observa foarte repede si nu cred ca vrei sa iti strici machiajul si sa te faci de ras.

   2. Pasul doi este sa aplici o pudra transparenta si usoara la fata, care sa se combine foarte bine cu fondul de ten, pentru ca daca aplici si fudra peste ten iti va da o stralucire foarte frumoasa la fata, astfel incat sa atragi atentie unor persoane de langa tine, sau fix persoana de care-ti place tie.

   3. E rândul fardului de obraz sa-si faca aparitia, când iti conturezi fata cu fardul de obraz trebuie sa iti iei simplu o pensulica subtire si sa incepi sa-ti conturezi fata astfel incat liniile pe care ti le faci sa fie perfect drepte si sa nu ramana semne ciudate, adica urme strambe sau alte chestii care te dezavantajeaza.

   4. Machiajul pe care ti-l pui pe ochi trebuie sa fie o nuanta foarte bine aleasa, ori sa semene cu culoarea irisului, ori sa se asemene usor cu ziua, adica sa-i dai putina stralucire ochiuliu astfel incat ochii tai sa straluceasca foarte usor.

   5. Cele mai importante componenet in a te machia, sunt buzele, ele trebuie foarte bine ingrijite si foarte bine machiate, trebuie sa incerci sa tragi liniile la buze foarte bine astfel incat sa fie perfect drepte, sa nu treci de linia buzei. Poti alege o culoare deschisa pentru buze, depinde cu ce culori ai ales sa te fardezi pe fata.



SPER CA V-AM AJUTAT CU ACESTE SFATURI SI CU ACEST MACHIAJ SIMPLU!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Alege cu atentie produsele pentru epilat

Produse epilare pe care trebuie sa le ai Vara se apropie cu pasi repezi, iar tu iti doresti sa arati in orice moment impecabila. Epilare...