luni, 29 ianuarie 2018

Greselile pe care toate romancele le fac in timp ce se machiaza, un make-up a zis aceste lucruri.

         

               NISTE GRESELI PE CARE ROMANCELE LE FAC CAND SE MACHIAZA.




      Foarte multe fete si adolescente se machiaza foarte mult si foarte strident, machiajul pe care voi fetele il puneti pe fata dumneavoastra, defapt este o imbatranire a chipului vostru, din simplul fapt ca machiajul pe care-l puneti pe fata si pe care-l utilizati va schimba complet tenul, si daca acea schimbare chiar da roade, chipul se va maturiza/imbatrani, si la 40+ ani veti arata de 60+, nu cred ca vreti sa aratati chiar asa de urat la 40 de ani si ceva.
      Am sa va zic aici niste greseli pe care foarte multe fete il fac si nu-si dau seama de lucrurile care se intampla pe tenul ei.

   1. Mascarea pe genelor inferioare este o mare prostie, pentru ca daca le machiezi nu vei arata mai frumos, din contra, iti va arata niste lucruri pe care tu voiai sa le acoperi, tu daca le machiezi vei atrage atentia la cearcanele pe care le ai si ridurilor. Va sfatuiesc sa nu va mai machiati foarte des genele inferioare, nu cred ca vreti sa atrageti atentia.


    2.  Stiu ca toate fetele adora sa se machieze cu un creion negru, pe care il puneti usor pe pleoape, acel creion doar va face sa aratati mai batranesc, mai urat, pentru ca nu la toate fetele se potriveste creionul negru, acel ''ochi de felina'' cum s-ar zice, trebuie sa-ti cauti singura nuanta care-ti sta tie bine, si sa trasezi usor si fin liniile, astfel incat sa nu te ''pictezi''.


    3.   Nu folosi pudra pe toata fata, de ce?
   Pentru ca daca-l folosesti pe tot chipul mai ales in zonele cu riduri, le vei scoate in evidenta usor usor, din simplul fapt ca nu le atenuezi adica nu le astupi, ele din contra, ies in evidenta si vor arata super urat pe chipul dumneavoastra.

     4.  Sa nu mai folositi niciodata fard stralucitor, pentru ca aceste farduri se strang intr-un loc dupa un timp, si v-a arata super urat pleoapa dumneavoastra, si sunt sanse foarte mari sa cada pe obraz si sa iasa in evidenta ridurile. Toate fetele, incercati sa folositi fardurile mate, sunt cele mai bune si frumoase.

      5. Sa nu folositi niciodata o crema cu protective solara. Stiti toate fetele ca soarele imbatraneste pielea, tenul, corpul mai ales, incercati sa va dati cu acea crema pe decolteu si pe gat, acestea sunt zonele cele mai ok in care va puteti da cu crema.

    SPER CA V-AM FOST DE FOLOS SI CA ATI LUAT MASURI IN LEGATURA CU MACHIAJUL PE CARE VI-L FACETI.
   








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Alege cu atentie produsele pentru epilat

Produse epilare pe care trebuie sa le ai Vara se apropie cu pasi repezi, iar tu iti doresti sa arati in orice moment impecabila. Epilare...